Digital Leadership

Digital Leadership

Masterclass Digital Leadership

Om succesvol gebruik te kunnen maken van innovatieve technologieën is een nieuwe manier van denken vereist. Veel gevestigde organisaties zitten vast in applicatie geconcentreerd werken. Ze stapelen systeem op systeem en bouwen zo aan een grote spaghetti. Dit uit zich in een afnemende flexibiliteit en toenemende kostenstructuur. De werkelijke waarde zit hem alleen niet in de systemen en applicaties, maar in de data!

Deze nieuwe manier van denken in combinatie met de vereiste kennis en skills vormt de eerste stap naar een succesvolle digitale transformatie. De masterclass digital leadership is voor veel professionals dan ook de start van de reis.

Download de Brochure Digital Leadership

Certified Digital Leaders

Na succesvolle deelname aan de masterclass ‘Digital Leadership’ worden de deelnemers gecertificeerd als ‘Digital Transformation Manager’.

Vanuit de groep digital-leadership.nl kunnen aanvullende coaching en leerprogramma’s op maat worden afgenomen. Tevens kan een beroep gedaan worden op extra ondersteuning bij het doorvoeren van de gewenste transformatie door onze eigen digital leadership experts.

Gecertificeerden

Gemiddelde beoordeling

Algemene informatie Masterclass Digital Leadership

Traject: Twee aaneengesloten dagen en twee losse dagen
Facilitator:
FutureXL
Locatie: 
Centraal in Nederland
Volgende editie:
 29 & 30 oktober, 12 november & 3 december 2020
Kosten: 
€ 2.995,- excl. BTW
Verblijfskosten: € 395,- excl. BTW

Wij zijn FutureXL

FutureXL is actief in de volle breedte van de digitale transformatie. Via onze Academy bieden we masterclasses waarmee je het verschil maakt in de digitale wereld. We leveren experts op Future Roles en realiseren projecten door regie te voeren middels een eigen projectenbureau. 

The future is our playfield

Vragen over de masterclass of community?

7 + 11 =

Contactgegevens

Tolnasingel 3

2411 PV Bodegraven

T 0172 636 846

E info@digital-leadership.nl